Warning: file() [function.file]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /var/www/vhosts/telefoonforum.info/httpdocs/chk_sponsored_link.php on line 4

Warning: file(http://bel.roitracking.info/publisher/?keyword=telefoon&s_country=nl&partnercode=6865&serveurl=http://www.telefoonforum.info/index.php) [function.file]: failed to open stream: Success in /var/www/vhosts/telefoonforum.info/httpdocs/chk_sponsored_link.php on line 4

Warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /var/www/vhosts/telefoonforum.info/httpdocs/chk_sponsored_link.php on line 4
Telefoon Gsm sony Nokia Motorola :: Bekijk onderwerp - Sluwe verkooptruc handelaren .eu-domeinen
Back to the index page  
  FAQ   Zoeken   Gebruikerslijst   Gebruikersgroepen   Registreer   Profiel   Log in om je privé berichten te bekijken   Inloggen 

 Featured Links

 Ads by Google


Sluwe verkooptruc handelaren .eu-domeinen

 
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie    Telefoon Gsm sony Nokia Motorola forum index -> Internet oplossingen
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Reny



Geregistreerd op: 16-11-2005
Berichten: 2711
Woonplaats: Brussel

BerichtGeplaatst: Ma Aug 21, 2006 2:21 pm    Onderwerp: Sluwe verkooptruc handelaren .eu-domeinen Reageer met quote
Sommige Nederlandse handelaren in .eu-domeinnamen gebruiken sluwe verkooptrucs. Ze waarschuwen bedrijven dat iemand 'hun' domein wil vastleggen.

Zo blijkt uit onderzoek van Emerce. Sinds twee maanden worden Nederlandse bedrijven met een .nl- of .com-domein, gebeld door domeinnaamhandelaren die ze waarschuwen dat iemand anders hun naam met de extensie .eu wil vastleggen.

Volgens Emerce vertelt de beller dat hij na onderzoek contact heeft opgenomen omdat hij bang is dat de aanvrager van het .eu-domein verkeerde bedoelingen heeft. De domeinhouder biedt het bedrijf dat hij opbelt vervolgens aan om voor 197 euro servicekosten per jaar de domeinnaam zelf vast te leggen. Dit kan alleen als er snel beslist wordt.

Het Amsterdamse European Domains & Trademarks is een van de bedrijven die op deze manier klanten werft. Volgens een medewerker wil ED&T bedrijven waarschuwen voor slechte bedoelingen van anderen. Als voorbeeld noemt Van Doorn het misbruiken van merknamen om te verwijzen naar pornosites. Wanneer ED&T vermoedt dat een aanvraag 'niet zuiver' is, wordt de eigenaar van het .nl- of .com-equivalent gebeld en mag deze de .eu-variant claimen. Volgens Van Doorn is dat 'gewoon een goede klantrelatie'.


Arrow
_________________
http://nl.444.net
www.telefoontarief.be
www.ringtones.be
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Reny



Geregistreerd op: 16-11-2005
Berichten: 2711
Woonplaats: Brussel

BerichtGeplaatst: Ma Aug 21, 2006 2:22 pm    Onderwerp: Reageer met quote
SIDN

De Stichting Internet Domeinregistratie Nederland is het niet met deze kwalificatie van Van Doorn eens. Een voorlichter van de organisatie verklaarde tegenover Emerce meerdere klachten over ED&T te hebben ontvangen. De SIDN raadt de klagers aan om niet met het bedrijf in zee te gaan.

Op internet wordt een campagne gevoerd tegen ED&T. Een website waarschuwt tegen de praktijken van wat zij de 'oplichters' noemen. Volgens de website zijn bij het bedrijf aangevraagde domeinnamen anderhalve week later nog niet geregistreerd. ED&T-medewerker Van Doorn vermoedt dat er een concurrent achter de site zit.


Bron: Webwereld
_________________
http://nl.444.net
www.telefoontarief.be
www.ringtones.be
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie    Telefoon Gsm sony Nokia Motorola forum index -> Internet oplossingen Tijden zijn in GMT
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls








Powered by phpBB 2.0.18 © 2001, 2002 phpBB Group Boyz theme by Zarron Media 2003